miercuri, 25 iunie 2014

Misterul craniilor țuguiate din Paracas,Peru


Paracas este o peninsulă  situată în provincia Pisco din regiunea Inca, pe coasta de sud a statului  Peru. Aici  arheologul peruvian, Julio Tello, a făcut o descoperire uimitoare în 1928 - un cimitir  care conține morminte pline cu rămășițele persoanelor cu cele mai mari cranii alungite găsite oriunde în lume.
Cercetătorii au publicat rezultatul analizelor ADN asupra craniilor ”ţuguiate” găsite în Parcas, Peru.
Și ceea ce a şocat a fost faptul că rezultatul testelor a arătat că aceste cranii au provenienţă umanoidă, însă mult îndepărtată de homo sapiens, neanderthal sau denisovan.
Însă asta nu e tot. Volumul acelor cranii este cu 25% mai mare decât al craniilor umane obişnuite iar greutatea este cu 60 % mai mare. Însă ceea ce este şi mai interesant de menţionat, este că sunt prevăzute doar cu o singură placă parietală şi nu cu două aşa cum sunt prevăzute cele obişnuite.
Oricum, tot testele au arătat că acele cranii nu au suferit niciodată modificări artificiale şi aceasta a fost forma lor dintotdeauna, ceea ce face ca alungirea lor să fie un adevărat mister.
http://thetruthwins.com/archives/dna-results-for-the-nephilim-skulls-in-peru-are-in-and-the-results-are-absolutely-shocking

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu