duminică, 29 decembrie 2013

Terapii cu pisici

În urma experimentelor efectuate, s-a constatat că terapia cu feline are rezultate extraordinare în reglarea tensiunii arteriale, armonizarea sistemului nervos, înlăturarea durerilor cauzate de migrene, reumatism şi ulcer. Astfel, pisicile Persane sunt recomandate pentru neurastenie, insomnie, probleme osoase şi de articulaţii, cele cu părul scurt şi moale tratează bolile de rinichi, ficat, gastrite şi colite, iar motanii de orice rasă tratează artrozele, pentru că torc mai vârtos decât pisicile. De asemenea, felinele au calitatea de a calma persoanele frustrate şi stresate şi sunt instrumentul ideal pentru centrele de detenţie sau instituţiile de corecţie pentru tineri. Este bine de ştiut că pisicile se aşază pe acele noduri ale reţelelor energetice Hartmann (noduri geopatogene), locuri în care omului nu îi este indicat să stea. Atunci când pisica stă pe locul cu probleme al stăpânului, îl „încălzeşte” cu undele sale electromagnetice ale căror frecvenţe intră în rezonanţă cu cele ale omului şi înlătură astfel dezechilibrele energetice ce apar în orice patologie. Astfel, pisicile preferă porţiunile corpului uman unde simt un organ bolnav, acesta generând un pol de energie negativă. Felinele au puterea de a-l reduce şi chiar anula.
Torsul, benefic pentru organismul uman

Dacă sunt mulţumite, pisicile încep să toarcă, iar vibraţia de 4-16 Hz influenţează sistemul nostru imunitar, întărindu-l. Totodată, acest spectru de frecvenţe se suprapune frecvenţelor cerebrale, în special alfa, dar şi theta. Undele alfa sunt caracteristice stării de vis, de detaşare şi receptivitate, în care se creează o punte între conştient şi subconştient.
- În Egiptul Antic, zeiţa lunii şi a fecundităţii era reprezentată printr-un cap de pisică, în timp ce zeul soarelui era înfăţişat sub chipul unui motan.http://www.taifasuri.ro/taifasuri/animale/5442-pisica-intre-legenda-si-medicament-nr344-sapt27-oct-02-nov-2011.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu